sreda,
18 jul
2018

SOS18 A3.pngSOS18 A3.png
Povodom obeležavanje 19. Međunarodnog dana mladih, 12 avgusta 2018. godine, u malom parku ispred zgrade lokalne samouprave (Novosadska 326.) održaće se drugi Sajam omladinskog stvaralaštva u opštini Temerin.

Osnovni cilj sajma je da podrži, predstavi, promoviše i afirmiše mlade umetnike i stvaraoce tako što će im pružiti priliku da izlože svoje radove iz oblasti likovne umetnosti, vajarstva, fotografije, dizajna i svih vrsta rukotvorina i kreativnih radova. Za sve učesnike sajma obezbeđen je materijal za postavku i izlaganje radova, osveženje.

Više informacija o traženom profilu učesnika, osnovnim zaduženjima učesnika, kao i načinu prijavljivanja i selekcije učesnika možete pročitati u Pozivu za učešće u Sajmu omladinskog stvaralaštva

Link za podnošenje online prijave je nalaziiOVDE

Rok za prijavljivanje je31. jul 2018. godine, do 16.00h

Program "Sajam omladinskog stvaralaštva" sprovodi Kancelarija za mlade opštine Temerin u saradnji sa UG "Centar kreativnog okupljanja Temerin" uz finansijsku podršku opštine Temerin, a i u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana za mlade opštine Temerin, period 2017. do 2021. godine.