sreda,
01 avgust
2018

11111

Povodom obeležavanje 19. Međunarodnog dana mladih, 12 avgusta 2018. godine, u malom parku ispred zgrade lokalne samouprave (Novosadska 326.) održaće se drugi Sajam omladinskog stvaralaštva u opštini Temerin.

Osnovni cilj sajma je da podrži, predstavi, promoviše i afirmiše mlade umetnike i stvaraoce tako što će im pružiti priliku da izlože svoje radove iz oblasti likovne umetnosti, vajarstva, fotografije, dizajna i svih vrsta rukotvorina i kreativnih radova. Za sve učesnike sajma obezbeđen je materijal za postavku i izlaganje radova, osveženje.

Više informacija o traženom profilu učesnika, osnovnim zaduženjima učesnika, kao i načinu prijavljivanja i selekcije učesnika možete pročitati uPozivu za učešće u Sajmu omladinskog stvaralaštva.

Link za podnošenje online prijave je nalaziOVDE. Rok za prijavljivanje produžen je do 07. avgusta 2018. godine, do 16.00h.

Program "Sajam omladinskog stvaralaštva" sprovodi Kancelarija za mlade opštine Temerin u saradnji sa UG "Centar kreativnog okupljanja Temerin" uz finansijsku podršku opštine Temerin, a i u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana za mlade opštine Temerin, period 2017. do 2021. godine.